Det Gamle Rådhus er et 4-stjernet hotel i Gråsten, der tilbyder indkvartering med terrasse, gratis WiFi og gratis privat parkering for gæster, der kører i bil. Hotellet har en hæveautomat, og hvert værelse har et skrivebord, et fladskærms-tv, eget badeværelse, sengelinned og håndklæder. Nogle af værelserne har desuden køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine. Der serveres morgenmad hver morgen, og den omfatter buffet, kontinental og vegetariske valgmuligheder. Gæsterne kan nyde aktiviteter som vandreture og cykling i det omkringliggende område. Gågaden Flensborg ligger 25,7 km fra hotellet, Flensborg togstation ligger 27,4 km derfra, og Sønderborg Lufthavn ligger 19,3 km derfra. Solorejsende vurderede stedet til 8,6 for et ophold for én person.

Graston er en charmerende by og gav os en central beliggenhed for at udforske området.slotspladsen var dejlig at gå en tur.

Sommerhuset Gråsten LXVIII er et feriehus beliggende inden for 24,1 km fra Flensborg Søfartsmuseum og 25,7 km fra Flensborg Havn. Der tilbydes gratis WiFi og terrasse, og det ligger 25,7 km fra gågaden Flensburg og 27,4 km fra Flensborg togstation. Feriehuset har 2 soveværelser, tv, fuldt udstyret køkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine samt badeværelse med badekar eller bruser. Flensborg Universitet ligger 32,2 km derfra, og Industriemuseum Kupfermühle ligger 19,3 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Sønderborg Lufthavn, 20,9 km fra ferieboligen.

beliggenheden og indretningen/størrelsen på lejligheden.